Dental Corner Esthetics je stomatološka ordinacija u kojoj je kvalitet usluge glavni imperativ!

Vodeći se ovim prostim ciljem pomogli smo mnogim pacijentima da prevazidju strah od zubara i vrate osmeh na lice.

Ordinacija

Posedujemo najsavremeniju stomatološku ordinaciju sa svom potrebnom opremom koja nam omogućava da Vam pružimo vrhunsku uslugu

Četiri potpuno nezavisne ordinacije su na raspolaganju tako da možemo garantovati brzo zakazivanje i prijem ali i potpunu privatnost za vreme intervencije. Za dodatnu dijagnostiku posedujemo sopstveni rendgen kabinet, a vreme pre i posle intervencije možete provesti u prijatnom ambijentu našeg lounge-a ili u apartmanu za oporavak.

Dr Nikola Bakiš

Stomatolog i vlasnik Dental Corner Esthetics ordinacije. Svoju viziju savremene stomatološke prakse razvija svakodnevno i opravdava poverenje koje su mu ukazali brojni pacijenti. Kontinuirano se usavršava na brojnim seminarima i kongresima u zemlji i inostranstvu. Prati najnoviju tehnologiju, voli automobile, uživa u kuvanju i dobrom vinu.

Dr Tamara Vranić

Kontinuirano se usavršava u oblasti estetske stomatologije, lečenja kanala korena zuba (endodoncije) i prati savremene trendove u stomatologiji pohađanjem kurseva. Odlična je u radu sa decom. Član je Sesiam udruženja za estetsku i antiejdžing medicinu. Voli muzeje, poeziju i životinje.

Dr Dragana Gavrilović

Stomatologijom se bavi 33 godine. Pacijenti je obožavaju zbog svoje profesionalnosti, stručnosti i harizme. Odličan je sagovornik ali i psiholog, tako da pacijenti lako prevazilaze strah i neprijatnost stomatološke intervencije. Njen hobi su putovanja, čitanje knjiga, voli da igra tenis.

Jovana Andrejević

Stomatološka sestra. Tiha, ljubazna i strpljiva u radu i komunikaciji sa pacijentima. U slobodno vreme piše pesme.

Jelena Knežević

Stomatološka sestra sa višegodišnjim iskustvom. Odgovorna, vredna i predana poslu. Jelena voli pozorište, cveće i uživa u dobroj hrani.

Lokacija

Stomatološka Ordinacija se nalazi na adresi Njegoševa 48 Vračar. Prelepa ulica nedaleko od centra, koja povezuje Kalenić pijacu i trg Slavija, a u blizini su hram Svetog Save i muzej Nikole Tesle.

Kako do nas

Adresa na kojoj je stomatološka ordinacija Dental Corner Esthetics nalazi se u blizini nekoliko javnih garaža i dobro je povezana sa nekoliko linija javnog prevoza
Vaš auto možete pa parkirati u našoj i okolnim ulicama na zonirana parking mesta (ZONA II) ili u jednoj od 3 obližnje garaže: u ulici Baba Višnjina, u javnoj garaži hotela Hilton, u garaži na Trgu Slavija. Lako možete doći javnim gradskim prevozom, autobusom 24, trolejbusima, ili tramvajem do trga Slavija ili ulice bulevar Kralja Aleksandra.